Pop up-Lernraum in der UB testen – die Lernwelt der Zukunft | Testing pop-up learning space in the TU and UdK University Libraries - the learning world of the future

Wie lernen wir in Zukunft? Wie sehen Lernräume von morgen aus? Im Pop up-Lernraum der Universitätsbibliotheken der TU Berlin und UdK Berlin können Sie neue, kooperative Lern- und Arbeitsformen testen. Im Fokus stehen konzentriertes, kollaboratives und vernetztes Lernen und Arbeiten.

Wann: 9. März bis 31. Mai 2020 zu den Öffnungszeiten der Universitätsbibliothek
Wo: Universitätsbibliotheken der TU Berlin und UdK Berlin, Erdgeschoss neben der Leihstelle

Der Pop up-Lernraum ist frei zugänglich und steht allen Interessierten offen. Geben Sie uns gern Feedback.

Die Tageszeitungen finden Sie während dieser Zeit neben dem Informationszentrum in der 1. Etage.

---

How will we learn in the future? What will learning rooms of tomorrow look like? In the pop-up learning room of the TU Berlin and UdK Berlin University Libraries you can try out new, cooperative forms of learning and working. The focus is on concentrated, collaborative and networked learning and working.

When: 9 March to 31 May 2020 during the opening hours of the Central Library
Where: TU Berlin and UdK University Libraries, ground floor next to the circulation desk

The pop-up learning room is freely accessible and open to all interested parties. Please feel free to give us feedback.

During this time you will find the daily newspapers next to the Information Centre on the 1st floor.